Toimitusehdot

Voimassa 13.11.2018 lähtien

Seuraavia ehtoja sovelletaan Sarlin Race Team:in ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa. SRT Sarlin Race Team on Sarlin Race Service:n rekisteröity aputoiminimi.

Sarlin Race Team myy kilpa-autoihin ja kilpakäyttöön tarkoitettuja varaosia, komponentteja ja tarvikkeita sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

1 TILAAMINEN

1.1 Asiakkaan tulee aina ilmoittaa seuraavat tiedot: nimi, postiosoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Verkkokauppamme vaatii tilausvaiheessa puhelinnumeron, jos sitä ei ole annettu rekisteröintivaiheessa. Tarvitsemme puhelinnumeron toimitusseurantajärjestelmiä varten. Saat tekstiviestin, kun lähetyksesi on noudettavissa.

1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

1.3 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse.

1.4 Kaikki Sarlin Race Team:in myymät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen ominaisuuksiin. Emme vastaa asiakkaan tekemistä virheellisistä tai vääristä tuotetilauksista, vaan asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ja selvittämään tilattujen tuotteiden sopivuuden.

1.5 Selvissä tuotevirhetapauksissa Sarlin Race Team voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Sarlin Race Team ei ole vastuussa valmistajien luetteloissa ja internetsivuilla olevista tiedoista.

1.6 Erikseen tilatuilla tai yksilöllisesti valmistetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, luku 6,16§)

1.7 Sarlin Race Team varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

2 HINNAT

2.1 Internetsivuillamme ja hinnastoissamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, ellei erikseen ole toisin mainittu. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, toimitusvaihtoehdot on esitetty erikseen kohdassa Toimitustavat. Asiakkaan valitsema maksutapa saattaa myös sisältää lisäkustannuksia, niistä erikseen kohdassa Maksutavat.

2.2 Selvissä hintavirhetapauksissa Sarlin Race Team voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

3 TOIMITUS

3.1 Sarlin Race Team toimittaa varastosta löytyvät tuotteet asiakkaalle yleensä 1 – 4 arkipäivän toimitusajalla. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli tuotetta ei löydy hyllystä tai jos toimitusaika on jostain muusta syytä normaalia pidempi. Emme vastaa Itella Postista tai Oy Matkahuolto Ab:sta johtuvista viivästyksistä.

3.2 Tavaran kuljetuksen aikana Sarlin Race Team:iltä asiakkaalle Sarlin Race Team on vastuussa tavarasta kunnes sen luovutettu kuljetettavaksi asiakkaan kanssa sovitulle taholle. Siitä eteenpäin vastuu tavaran vahingoittumisesta tai katoamisesta on kuljettavalla taholla (Itella Posti / Oy Matkahuolto Ab) heidän sopimusehtojensa mukaisesti.

3.3 Noutamattomista postiennakko- tai rahtiennakkotilauksista Sarlin Race Team perii asiakkaalta tuotteen lähetyksestä - ja palautumisesta aiheutuneet kulut, 30 euroa.

4 MAKSUEHDOT

4.1 Maksu Sarlin Race Team:ille tapahtuu suorittamalla kauppasumma käteisellä tai kortilla noudettaessa tai toimitettavissa lähetyksissä suorittamalla kauppasumma lähetyskuluineen etukäteen ennakkomaksulla (= tilisiirot) tai rahti- tai postiennakolla. Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit) sekä maksujärjestelmä tarjoamilla lasku- tai osamaksuvaihtoehdoilla.

4.2 Hyväksymillämme yrityksillä on mahdollisuus ostaa myös laskulla. Näille tiliasiakkaiksemme hyväksytyille myymme suoraan laskulla (7 pv netto).

4.3 Laskulla ostamisesta sovitaan kuitenkin aina erikseen Sarlin Race Team:in edustajan kanssa.

4.4 Tavara on Sarlin Race Team:in omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

5 VIRHEVASTUU

5.1 Tuotteissa sovelletaan kuluttajasuojan mukaista virhevastuuta.
(Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, luku 5, 12§, 13§, 14§)

5.2 Virhevastuuta sovelletaan, jos
- tavarassa on valmistusvirhe,
- tavara ei vastaa tietoja, joita siitä on etukäteen annettu
- tai tavaraa ei ole pakattu asiamukaisella tavalla sen suojaamiseksi.

Sarlin Race Team ei vastaa viasta, jos se johtuu tavaralle luovutuksen jälkeen sattuneesta tapaturmasta tai tavaran vääränlaisesta käsittelystä.

Koska tuotteemme on tarkoitettu kilpakäyttöön, virhevastuu koskee vain käyttämättömiä tuotteita.

5.3 Ennen tuotteen palauttamista virhevastuuseen vedoten, ota yhteyttä Sarlin Race Team:iin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lue myös palautusohjeemme.

5.4 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai kun hänen olisi pitänyt havaita se.

5.5 Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on jättänyt noudattamatta huolellisen pakkauksen.

6 TAKUU

6.1 Myymme tuotteita kilpailukäyttöön, jolloin pääsääntöisesti myymillemme tuotteille emme myönnä takuuta.

6.2 Mikäli tuotteessa on valmistajan myöntämä takuu, sen edellytyksenä on osan tai muun tuotteen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Sarlin Race Team vapautuu takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta. Yhtälailla mikäli myöhemmin esimerkiksi valmistajan tai huoltoliikkeen toimesta havaitaan, että tuote on rikkoutunut asiakkaan huolimattomuudesta, on meillä oikeus veloittaa korjauksesta aiheutuneet kulut.

6.3 Takuu ei kata tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia. Tuotteiden epäasiallisesta käytöstä syntyvät vahingot ovat korvausvastuun ulkopuolella.

6.4 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.5 Ennen tuotteen palauttamista takuuseen, ota yhteyttä Sarlin Race Team:iin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lue myös palautusohjeemme.