Toimitustavat

Verkkokauppamme vaatii tilausvaiheessa puhelinnumeron, jos sitä ei ole annettu rekisteröintivaiheessa. Tarvitsemme puhelinnumeron toimitusseurantajärjestelmiä varten. Saat tekstiviestin, kun lähetyksesi on noudettavissa.

Ostos myymälästämme

Olet aina tervetullut tekemään ostoksia myymälässämme osoitteessa Maariansillanlenkki 186, 11910 Riihimäki. Olemme avoinna arkisin klo 9-17.

Toimitus

Toimitamme myymämme tuotteet Oy Matkahuolto Ab:n tai Posti Oyj:n kuljetuspalvelujen välityksellä.

Jos tilauksesi tavarat löytyvät hyllystämme, toimitamme klo 15:00 mennessä tehdyt tilaukset kuljetukseen samana päivänä. Jos jokin haluamasi tuote joudutaan tilaamaan, olemme sinuun yhteydessä toimitusajasta sekä siitä, toimitammeko tilauksesi yhdessä vai kahdessa erässä.

Verkkokaupassamme ei ole tällä hetkellä varastonseurantaa.

Pakkaus- ja lähetyskuluina veloitamme Matkahuollon lähetyksissä 4,08 euroa / lähetys  ja Postin lähetyksissä 2,00 euroa / lähetys (sis. Alv24%).

Tilausjärjestelmämme arvioi eri vaihtoehtojen toimituskustannukset tuotteiden painoon perustuen. Lopulliset toimituskustannukset tarkentuvat, kun tuotteet on pakattu ja pakkaus on punnittu.

Nouto Matkahuollosta

Lähetämme Matkahuollon toimitukset siten, että vastaanottaja maksaa itse todelliset rahtikustannukset sekä mahdolliset lisäpalvelut suoraan Matkahuollolle.

Toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon mukaan Matkahuollon hinnaston mukaisesti. Matkahuollon hinnat ovat lähetyskohtaisia ja ne sisältävät rahdin Matkahuollon toimipaikkojen välillä. Toimitukseen on mahdollista liittää haluamasi Matkahuollon lisäpalvelut. Matkahuollon toimituskuluihin voit tutustua tarkemmin: http://www.matkahuolto.fi

Esimerkkinä Matkahuollon rahtikustannuksista max 2 kg rahtipussi 7,90 €, max 5 kg bussipaketti 14,80 € ja max 10 kg bussipaketti 17,90 €. (Hinnat sisältävät Alv24%)

Verkkokauppamme lisää Matkahuollon toimitusvaihtoehtoihin vain omat pakkaus- ja toimituskulumme (Matkahuolto veloittaa meiltä osoitekortin ja mahdollisen rahtipussin).

Nouto Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta (Lähi-paketti)

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen

Kun valitset toimitustavaksi Matkahuollon Lähi-paketin, hinta sisältää kaikki toimituskulut lähetyksen painon mukaan. Toimituskulut sisältävät Alv24%

Toimitamme Lähi-paketin lähimpään Matkahuollon Lähi-pakettipisteeseen osoitteesi perusteella. Mikäli haluat lähetyksen johonkin muuhun noutopisteeseen, lisää tieto tilauslomakkeen lisätietoihin. Matkahuollon noutopisteet löydät täältä: https://www.matkahuolto.fi/fi/toimipisteet/toimipistehaku/

Nouto Postista

Kun valitset toimitustavaksi noudon Postista, hinta sisältää kaikki toimituskulut lähetyksen painon mukaan. Toimituskulut sisältävät Alv24%.

Päivitetty 27.5.2015