Tietosivut

Erikoistarjoukset

Silikoniletku

Laadukas silikoniletku ja nopeat toimitukset

Verkkokauppamme valikoimista löytyy laadukas Silicon Hoses silikoniletku -mallisto. Silikoniletkut on suunniteltu käytettäväksi jäähdytys-, ahtopaine- ja imujärjestelmissä, sekä anturilinjoihin yli- ja alipaineelle. Silikonipolymeereistä valmistetut silikoniputket ovat pitkäikäisiä ja niiden ominaisuu...

Laadukas silikoniletku ja nopeat toimitukset

Verkkokauppamme valikoimista löytyy laadukas Silicon Hoses silikoniletku -mallisto. Silikoniletkut on suunniteltu käytettäväksi jäähdytys-, ahtopaine- ja imujärjestelmissä, sekä anturilinjoihin yli- ja alipaineelle. Silikonipolymeereistä valmistetut silikoniputket ovat pitkäikäisiä ja niiden ominaisuudet eivät muutu lämpötilan vaikutuksesta. Silikoniletku (putki) kestää hyvin painetta ja silti se joustaa eristäen tärinää komponenttien välillä. Se eristää myös lämpöä ja sähköä.

Varastovalikoimassamme on lyhyet liitoskappaleet, pidemmät putket, joustoliitokset, supistajat, mutkat, mutkasupistajat ja alipaineletkut. Varastoimme silikoniletkuja sekä mustana että sinisenä. Silikoniletkujen valikoimaa täydentävät alumiiniputket, alumiiniliitoskappaleet sekä alumiinimutkat.

Tilaa tarvitsemasi silikoniletku helposti verkkokaupastamme, tilauksesi on perillä tyypillisesti jo parissa päivässä, sillä verkkokauppamme tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme.

Hyllyssämme on Suomen suurin valikoima silikoniletkuja valmiina toimitettavaksi.

lisää

Silikoniletku 9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta