Jarrupalat

Tilaa Ferodo kilpajarrupalat vaivattomasti verkkokaupastamme

Valikoimassamme on Ferodo jarrupalat ralliin, rallicrossiin, radalle ja ratapäiville. Ferodo kilpajarrupalat takaavat hyvän jarrutustehon niin pienissä kuin suurissa nopeuksissa, ne lyhentävät jarrutusmatkaa ja antavat hyvän poljintuntuman jarrutuksesta toiseen. Ferodon kilpajarrupaloj...

Tilaa Ferodo kilpajarrupalat vaivattomasti verkkokaupastamme

Valikoimassamme on Ferodo jarrupalat ralliin, rallicrossiin, radalle ja ratapäiville. Ferodo kilpajarrupalat takaavat hyvän jarrutustehon niin pienissä kuin suurissa nopeuksissa, ne lyhentävät jarrutusmatkaa ja antavat hyvän poljintuntuman jarrutuksesta toiseen. Ferodon kilpajarrupaloja käyttävät huipputiimit sekä WRC ralli-autossa että WTCC tai Le Mans rata-autoissa.

Ferodo tarjoaa oman tuotesarjan maantieliikenteessä käytettäviin tehokkaisiin katuautoihin. DS Performance jarrupaloilla on tieliikenteessä vaadittavat E90-hyväksynnät.

Hyllyssämme on Suomen suurin valikoima Ferodo kilpajarrupaloja.

Verkkokaupassamme on lähes 400 erilaista jarrupalamallia. Suurin osa jarrupaloista on saatavissa useampana eri kitkaseoksena.

Jos tiedät jo ennestään autoosi sopivan Ferodo jarrupalan mallikoodin, syötä se sivun ylälaidassa olevaan ETSI-hakutoimintoon. Jos et tiedä mallikoodia, voit etsiä oikeaa palaa Ferodon Online -luettelosta joko autosi tai jarrusatulan tietojen perusteella. Kun olet löytänyt sopivan palan, syötä palan mallikoodi verkkokauppamme ETSI-hakutoimintoon sivun yläosassa.

Ferodo Online -luettelo: http://ecat.ferodoracing.com/

Lisätietoa Ferodo Racing kilpajarrupaloista ja eri seosvaihtoehdoista löydät tietosivuiltamme: www.sarlinraceteam.fi Sieltä löydät lisätietoa esim. jarrupalojen sisäänajoon liittyen.

lisää

Jarrupalat 404 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 404 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 404 tuotteesta