Jarrut Löytyi 1 tuote.

Alatuoteryhmät

 • Jarrupalat

  Tilaa Ferodo kilpajarrupalat vaivattomasti verkkokaupastamme

  Valikoimassamme on Ferodo jarrupalat ralliin, rallicrossiin, radalle ja ratapäiville. Ferodo kilpajarrupalat takaavat hyvän jarrutustehon niin pienissä kuin suurissa nopeuksissa, ne lyhentävät jarrutusmatkaa ja antavat hyvän poljintuntuman jarrutuksesta toiseen. Ferodon kilpajarrupaloja käyttävät huipputiimit sekä WRC ralli-autossa että WTCC tai Le Mans rata-autoissa.

  Ferodo tarjoaa oman tuotesarjan maantieliikenteessä käytettäviin tehokkaisiin katuautoihin. DS Performance jarrupaloilla on tieliikenteessä vaadittavat E90-hyväksynnät.

  Hyllyssämme on Suomen suurin valikoima Ferodo kilpajarrupaloja.

  Verkkokaupassamme on lähes 400 erilaista jarrupalamallia. Suurin osa jarrupaloista on saatavissa useampana eri kitkaseoksena.

  Jos tiedät jo ennestään autoosi sopivan Ferodo jarrupalan mallikoodin, syötä se sivun ylälaidassa olevaan ETSI-hakutoimintoon. Jos et tiedä mallikoodia, voit etsiä oikeaa palaa Ferodon Online -luettelosta joko autosi tai jarrusatulan tietojen perusteella. Kun olet löytänyt sopivan palan, syötä palan mallikoodi verkkokauppamme ETSI-hakutoimintoon sivun yläosassa.

  Ferodo Online -luettelo: http://ecat.ferodoracing.com/

  Lisätietoa Ferodo Racing kilpajarrupaloista ja eri seosvaihtoehdoista löydät tietosivuiltamme: www.sarlinraceteam.fi Sieltä löydät lisätietoa esim. jarrupalojen sisäänajoon liittyen.

 • Jarrunesteet
 • Jarrusatula

  Laadukkaat jarrusatulat suoraan hyllystä

  Alcon jarrusatula on suunniteltu ja optimoitu vaativaan kilpakäyttöön. Alconin jarrusatulaan luottavat monet rallin WRC huipputiimit sekä tiimit eri rata-luokissa kuten esim. WTCC.

  Hyllystämme löytyy laaja valikoima 4- ja 6-mäntäisiä jarrusatuloita eri tarpeisiin. Oli lajisi sitten ralli, rata, endurance tai rallicross, sopiva jarrusatula löytyy niin etu-, taka- tai nelivetoisiin autoihin sekä etu- että taka-akselille.

  Pelkän jarrusatulan lisäksi saat meiltä asennusvalmiin paketin. Oman tuotantokapasiteetimme turvin voimme suunnitella ja valmistaa yksilölliset kiinnikkeet, joilla jarrusatulat sovitetaan juuri sinun autoosi.

  Jos haluat autoosi huippujarrut, valitse Alcon.

 • Jarrulevy

  Laadukaat jarrulevyt helposti verkkokaupastamme

  Valikoimistamme löytyvä Alcon jarrulevy on suunniteltu erityisesti kilpa-autojen erityistarpeisiin (ralliautot, rata-autot, rallicross autot), sekä tehokkaisiin katuautoihin. Alcon jarrulevyjä käyttävät rallin huipputiimit WRC:ssä sekä eri rata-luokissa kuten esim. WTCC.

  Hanki laadukas Alcon jarrulevy helposti verkkokaupastamme. Valikoimamme kattaa sekä jäähdytetyt että umpinaiset jarrulevyt. Jarrulevyjen materiaalina on Alconin oma valurautaseos, jolla saavutetaan parempi kitkakerroin ja kulumiskestävyys ja se kestää paremmin lämpöshokkeja. Jäähdytetyissä levyissä kaarevat jäähdytyskanavat parantavat jäähdytystehoa. Uritettu kitkapinta poistaa jarrupölyä ja kaasuja palan ja levyn välistä.

  Jarrulevyn lisäksi meiltä saat asennusvalmiin paketin. Oman tuotantokapasiteetin turvin voimme valmistaa yksilölliset jarrulevyn keskiöt, joilla jarrulevyt sovitetaan juuri sinun autoosi.

 • Poljinasetelma
 • Nestesäiliöt
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta