Akut

Tilaa kilpa-akku helposti verkosta

Sarlin Race Team verkkokaupasta löydät tehokkaat ja kevyet kilpa-akut. Valikoimassamme olevat Varley Red Top ja Powervamp kilpa-akku -mallistot hyödyntävät hyytelöakkuteknologiaa, joten niiden käyttö on turvallisempaa, asennusasento vapaampi ja paino merkittävästi pienempi kuin perinteisellä lyijyakulla. Kilpa...

Tilaa kilpa-akku helposti verkosta

Sarlin Race Team verkkokaupasta löydät tehokkaat ja kevyet kilpa-akut. Valikoimassamme olevat Varley Red Top ja Powervamp kilpa-akku -mallistot hyödyntävät hyytelöakkuteknologiaa, joten niiden käyttö on turvallisempaa, asennusasento vapaampi ja paino merkittävästi pienempi kuin perinteisellä lyijyakulla. Kilpa-autoissa akkujen merkittävimmät ominaisuudet ovat keveys ja nimelliskokoon nähden korkea käynnistysvirta. Kilpa-autojen lisäksi akut sopivat hyvin esim. pienlentokoneisiin.

Huomioi, että hyytelöakkuja ei saa syväpurkaa. Huolehdi, että akkusi on aina ylläpitolaturissa, kun kilpa-autosi ei ole käytössä.

Verkkokauppamme valikoimista löytyvä kilpa-akku toimitetaan tilaajalle usein jo parissa päivässä. Mikäli tarvitset apua sopivat tuotteen löytämisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

lisää

Akut 9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta